Praktijk voor natuurlijke genezing Balans Enschede

Clienten vertellen


Claudia:
Toen in 2010 de ziekte van Pfeiffer bij mij ontdekt was, wilde ik het niet geloven. Want, wat moest ik nou met Pfeiffer? Daar zat ik toch helemaal niet op te wachten. Altijd had ik wat en nu ook nog dit!
Na de eerste 3 maanden alleen maar aan mezelf gedacht te hebben, begon ik goed te herstellen. Jammer genoeg ging dit herstel achteruit, omdat ik mijzelf aan de kant ging zetten voor anderen. Dat had nooit mogen gebeuren. Maar, aan de andere kant, hierdoor ben ik wel bij Ankie terecht gekomen, die mij verder heeft kunnen helpen.
Bij de eerste behandeling wist ze al bijna zeker te zeggen dat ik last had van HPU. Er werd een bloedtest gedaan, waaruit mijn tekorten aan voedingsstoffen bleken. Op de foto van mijn bloed kon ik zien dat mijn bloed er niet uitzag zoals het hoort op mijn leeftijd. Ook kwamen er verschillende andere dingen uit, zoals een slechte leverwerking, een tekort aan magnesium, een overgevoeligheid voor chocolade en suiker enz.
Er moest veel veranderen. Daarvoor had ik verschillende voedingssupplementen gekregen om datgene in mijn lichaan aan te vullen waaraan ik een tekort had. Mijn energie was nog maar 20% toen ik met de therapie begon.

De tweede behandeling kwam en ik vond het best spannend, want hoe zou mijn energie nu zijn? Zelf voelde ik me al een stukje beter, want ik had dingen van me afgezet en ruimte gemaakt voor mezelf.
Tijdens die tweede behandeling kreeg ik te horen dat mijn energiepeil alweer op 50% was. Het ging stukken beter en de mensen zagen mij zelfs vooruit gaan.
De derde keer was ik minder zenuwachtig en kreeg ik echt het goede nieuws: mijn energie was 100%!
Wat was ik blij. Maar goed, ik was er nog niet. Wel vielen er wat supplementen weg, die ik had voor de tekorten.
En ik werd behandeld via de NAET-methode voor de chocolade-allergie. Daarna bleven er 2 maanden tussen zitten tot ik een volgende behandeling had, want het ging goed met me.
De vierde behandeling kwam in zicht. Zonder zorgen gingen we richting Enschede, want wat voelde ik me goed.
Bijn Ankie werd dit bevestigd, mijn energie zat nog steeds op 100%. Ik werd behandeld voor de suiker-allergie en met alleen nog de vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat), die ik mijn hele leven zal moeten blijven slikken, mocht de rest van de voedingssupplementen ook weg. Wat was ik blij, eindelijk  kan ik weer echt genieten van mijn leven zonder altijd die vermoeidheid.

In een korte periode ben ik behandeld en weet ik eindelijk wat er al die jaren met mij aan de hand is geweest. De behandeling verliep heel snel, dus bleek wel dat ik van mezelf eigenlijk een erg sterk persoon ben.
Nu is het genieten, echt genieten en kan ik dingen doen die ik de afgelopen jaren niet heb gekund!
Ankie, hartelijk bedankt voor je deskundigheid!

Anneke:
Als kind was ik al een kwakkelkind; vaak verkouden, last van mijn oren en ik kon heel vaak niet meedoen met gymnastiek, terwijl ik dat vak juist hartstikke leuk vond. Mijn grote passie was ballet, maar dat moest ik al jong opgeven vanwege de pijn in mijn knieën.
Toen ik op mijn 19e de ziekte van Pfeiffer kreeg klapte ik helemaal in en kreeg ik zoveel klachten dat ik mijn studie niet kon afmaken. Ik lag heel vaak in bed en een avondje stappen betekende dat ik daarna een week moest bijkomen. Bij mijn huisarts en diverse specialisten kwam ik vaker over de vloer dan bij mijn beste vriendin. Hun conclusie was dat ik misschien een beetje overspannen was en dat psychotherapie me daarbij kon helpen. Verder was er eigenlijk niets met me aan de hand.

Toen ik voor het eerst bij Ankie in de praktijk kwam was ik verbaasd over het feit dat zij mijn klachten wel meteen herkende. Mijn vitaliteitsniveau werd getest en ik bleek maar 20% energie te hebben. Er werd een aantal laboratoriumtests aangevraagd, waarin gekeken werd naar bloed, ontlasting en urine en tot mijn stomme verbazing bleek dat ik wel degelijk allerlei tekorten en verstoringen had op zaken waarnaar mijn artsen nooit gekeken hadden.
Ook was ik overgevoelig voor veel voedingsmiddelen en moest ik anders gaan eten. Verder kreeg ik supplementen voorgeschreven, die ik trouw ben gaan innemen.
Aanvankelijk hikte ik nogal tegen de kosten van deze therapie aan, want alleen de consulten werden door mijn verzekering vergoed en al met al loopt de aanschaf van vitaminen etc. behoorlijk in de papieren. Maar ik ben blij dat ik doorgezet heb, want het is de investering meer dan waard. Ik ben nu een jaar verder en op mijn 35e heb ik nu de 100% energie, die ik in mijn leven nooit eerder gehad heb. Ik voel me super en mijn man grapt af en toe dat het wel lijkt alsof hij nu met een andere vrouw getrouwd is. Zo voel ik me eigenlijk ook, Of misschien kan ik beter zeggen dat ik nu eindelijk de persoon ben die ik altijd al had willen zijn.

Peter:
Laat ik beginnen met te zeggen dat ik eigenlijk geen schrijver ben en al helemaal niet als het over mezelf moet gaan. Toch vertel ik graag mijn verhaal omdat ik andere mensen hiermee op het goede spoor kan zetten. Een paar jaar geleden ben ik op een akelige manier onderuit gegaan met mijn fiets. Gelukkig had ik niets gebroken. Wel had ik daarna last van spierstijfheid en een zeurende rugpijn. Ik ging ervan uit dat die na verloop van tijd wel weer zou overgaan. Dat was ook de mening van mijn fysiotherapeut. De spierpijn verdween inderdaad, maar mijn rug bleef vervelend en ik kon niet lang staan, omdat me dit een ontzettend vermoeid gevoel gaf. Op het moment dat ik dreigde hiermee in de ziektewet te belanden gaf een vage kennis me de tip om eens een Dorn-behandeling te ondergaan. Deze eenvoudige methode zou kunnen helpen.
Eerlijk gezegd geloofde ik er niet zo in, want ik hou niet zo van die alternatieve dingen.

Mijn eerste afspraak was al binnen een week en er werd een behoorlijke bekkenscheefstand geconstateerd en ook dat een paar rugwervels niet helemaal recht stonden. Ik vond het maar raar dat mijn fysiotherapeut hier nooit iets over gezegd had. Zou hij hier niet naar gekeken hebben? Na de eerste behandeling voelde ik me meteen al een stuk beter. Ik kon zonder pijn een wandeling van een uur met de hond maken, terwijl ik me daarvoor beperkte tot een kreupel ommetje. Na nog twee behandelingen was mijn wervelkolom weer zover hersteld dat ik alleen nog maar terug hoef te komen als ik klachten heb. Eerlijk gezegd is dat nog steeds niet nodig geweest. Die Dorn-methode is werkelijk super. Inmiddels heb ik al heel wat vrienden en kennissen naar deze praktijk gestuurd en tot nu toe alleen maar tevreden reacties over deze behandelwijze gehoord.

NAET

Allergie-eliminatie

HPU

Chronisch moe

Clienten vertellen

Ervaringen van anderen...

Laboratorium tests

Wat zijn de mogelijkheden?