Praktijk voor natuurlijke genezing Balans Enschede

Laboratorium tests


Veel mensen, die met chronische klachten bij ons in de praktijk komen hebben vaak al van alles geprobeerd op het reguliere vlak. Het is dan ook een enorme uitdaging om de verstoringen boven water te krijgen die tot dan toe onzichtbaar zijn gebleven. Of, om de bestaande klachten op een andere – blijvende – manier op te lossen, zonder aan symptoombestrijding te hoeven doen. Gelukkig is er de expertise van verschillende gespecialiseerde laboratoria en is het mogelijk veel onderzoeken te laten uitvoeren. De kosten van deze tests zijn voor rekening van de cliënt en worden door de cliënt ook rechtstreeks aan het lab betaald.


Verder wordt er veel gebruik gemaakt van fecesanalyses, met aandacht voor de darmflora in de meest brede zin van het woord. Is er bijvoorbeeld een tekort aan goede darmbacteriën, is er een te grote aanwezigheid van andere bacteriestammen, schimmels of gisten, of is er een enzymatische verstoring m.b.t. de vertering van voedsel? Ook wordt gekeken naar specifieke immuunstoffen in de ontlasting etc. etc.

Met een urinetest is HPU aantoonbaar.

Wanneer het lichaam continu onder stress staat is het mogelijk om via een speekseltest naar de achterliggende reden te zoeken.

Dit is nog maar een greep uit alle mogelijkheden die er zijn om via gecertificeerde laboratoria, zoals RP-Analytic, etc. onderzoeken te laten verrichten.

NAET

Allergie-eliminatie

HPU

Chronisch moe

Clienten vertellen

Ervaringen van anderen...

Laboratorium tests

Wat zijn de mogelijkheden?