Praktijk voor natuurlijke genezing Balans Enschede

Klachten en aanpak


Aandoeningen van velerlei aard komen in aanmerking voor behandeling. De cliënten variëren in leeftijd van 1 week tot 95 jaar.

Veel voorkomende klachten zijn:

» ADHD en aanverwante stoornissen » Allergieën en voedselintoleranties
» Angsten en fobieën » Bloedsuikerproblemen (Diabetes en hypoglykemie)
» Candida
 
» Chronische vermoeidheid (CVS, HPU, MS etc., maar ook de lichtere vormen)
» Darmproblemen, spijsverteringsstoornissen » Depressiviteit
» Duizeligheid » Eczeem
» Emotionele problemen, levensvragen » Fibromyalgie
» Gewichtsproblemen » Hoge bloeddruk
» Hoofdpijn, migraine » Huilbaby’s
» Overgangsklachten en andere hormonale disbalansen » Overspannenheid, burn-out
    Bijnieruitputting
» Reuma » Schildklierproblemen
» Spier- en gewrichtsklachten, tennisarm, slijmbeursontsteking, ischias » Ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa
   Ziekte van Lyme


Als uw ziektebeeld niet in bovengenoemde lijst voorkomt, dan wil dat niet zeggen dat u niet geholpen kan worden. Neem bij twijfel contact met mij op, zodat ik u zo goed mogelijk kan informeren over de mogelijkheden.
Voor een eerste consult is er altijd extra tijd gereserveerd. U heeft dan al een uitgebreid vragenformulier ingevuld, zodat er alvast meer bekend is over de achtergrond van uw klachten en er gericht verder gekeken kan worden.

Indien nodig werk ik met bloed-, urine, haar- en ontlastingsanalyses. Omdat er op maandag ( op afspraak) ook de mogelijkheid is om bloed te laten afnemen, zoals dat nodig kan zijn voor bv. aanvullende schildklierwaarden ( die regulier niet getest worden), hoeft men hiervoor niet meer naar een regulier priklab met een testset en de vraag of men dit misschien zou willen doen. De drempel om dergelijke onderzoeken te laten uitvoeren wordt voor de patiënt hiermee een stuk lager. Uiteraard zijn al deze onderzoeken wel voor eigen rekening.
Wanneer u met wervelproblemen/rugpijn in de praktijk komt, dan zal verder laboratoriumonderzoek niet nodig zijn en kan meteen met de behandeling begonnen worden.


Verder wordt er gewerkt met behulp van elektro-acupunctuur, levend bloed analyse, bioresonantie, fotonentherapie en kinesiologie.
Voorgeschreven supplementen/middelen worden altijd eerst uitgetest, zodat u zeker weet dat deze middelen voor u ook de juiste zijn. Als een traumatische gebeurtenis ten grondslag ligt aan uw klachten, dan zal hier ook zeker aandacht aan worden besteed d.m.v. NEI of de zelf ontwikkelde Relationship-therapie.NAET

Allergie-eliminatie

HPU

Chronisch moe

Clienten vertellen

Ervaringen van anderen...

Laboratorium tests

Wat zijn de mogelijkheden?