Praktijk voor natuurlijke genezing Balans Enschede

Huilbaby\'s succesvol behandelen


03-04-2013

Heel veel nieuwbakken ouders zijn vaak ten einde raad als hun kindje na de geboorte bijna continue blijt huilen. De doorwaakte nachten breken je letterlijk op en zowel de relatie tussen ouders en kind, maar ook tussen vader en moeder wordt zwaar op de proef gesteld. Je ziet dat je kind zich erg ongelukkig voelt, maar helaas kan het niet zeggen waarom het zo gestresst is en vaak moet huilen.
Vaak ligt de oorzaak in de geboorte. Het is een bijzonder nauwe weg, die de baby moet afleggen om geboren te worden. Vaak wordt er aan hem getrokken, worden de schoudertjes gedraaid, of zelfs een tang gebruikt om het kind op de wereld te "helpen". De dan nog heel flexibele wervelkolom mag dan wel veel kunnen hebben, toch is de kracht, die gebruikt moet worden, vaak veel groter dan wenselijk is. Wervelscheefstand, bekkenverdraaiing, nekscheefstand, het zijn zo van die problemen die een baby danig uit balans kunnen brengen en die ook voor verstoringen in de spijsvertering kunnen zorgen ( reflux; teruggeven van voeding, verstopping etc.) Door middel van vaak maar één behandeling lukt het om deze scheefstand te corrigeren. "Baby-Dorn" is een uitermate kindvriendelijke methode en voor zowel ouders als therapeut een plezier om mee te werken.
Er zijn al heel wat baby's (en hun ouders) huilend de praktijk binnen gekomen en even later lachend met een rustig en tevreden kind weer huiswaarts gegaan.NAET

Allergie-eliminatie

HPU

Chronisch moe

Clienten vertellen

Ervaringen van anderen...

Laboratorium tests

Wat zijn de mogelijkheden?