Praktijk voor natuurlijke genezing Balans Enschede

Niet verwerkte emoties doen meer met je dan je denkt!


03-04-2013

Bijna iedereen heeft in het verleden wel eens iets meegemaakt, dat veel frustratie, verdriet etc. heeft gegeven. Denk bijvoorbeeld aan pesten, ruzie thuis, echtscheiding van ouders, vaak vervelende behandelingen moeten ondergaan in het ziekenhuis, of bij de tandarts, respectloos gedrag van een geliefde....
Deze lijst kun je eindeloos aanvullen.
Als iets al langer geleden is, dan heb je het gevoel dat je deze emoties wel een "plekje"  hebt kunnen geven, of je hebt geaccepteerd dat de dingen nu eenmaal zijn zoals ze zijn. MAAR DIE EMOTIES ZITTEN ER NOG WEL!!!!
Je hoeft er maar aan herinnerd te worden of je voelt weer de pijn, het verdriet, de frustratie.
Het kan zelfs de reden zijn dat je blijft hangen in allerlei lichamelijke klachten, chronische vermoeidheid, depressieve stemmingen, of  de snoep/drink/rookverslaving waar je maar niet van af kan komen.
In mijn praktijk kom ik er steeds meer achter dat, als we eerst "oud zeer", de "emotionele ruis op de lijn" weghalen, dit de genezing spectaculair kan bespoedigen. Ook voedselovergevoeligheden blijken vaak - grotendeels - een emotionele factor te hebben.
Ik heb hierin de laatste tijd mijn eigen methode ontwikkeld, waarin in een paar sessies de achterliggende triggers afdoende bij cliënten geëlimineerd kunnen worden. Met een eenvoudige test kun je er heel snel achter komen of iemand inderdaad een emotionele last met zich meedraagt, die voor gezondheidsproblemen zorgt.
Het is op dit moment één van de meest gevraagde behandelingen in mijn praktijk.NAET

Allergie-eliminatie

HPU

Chronisch moe

Clienten vertellen

Ervaringen van anderen...

Laboratorium tests

Wat zijn de mogelijkheden?