Praktijk voor natuurlijke genezing Balans Enschede

Geslaagd ondernemerschap


03-04-2013

Een succesvol ondernemer wordt je niet zomaar. Daar is een grote dosis inzet en energie voor nodig, maar ook vooral: creativiteit. Je zult ideeën moeten ontwikkelen, waarmee je je onderscheidt van je collega's.
Als je vermoeid bent, vastgelopen in je werk, dan is het eerste, wat je in de steek laat, je creativiteit. Je hebt helemaal geen zin meer om nieuwe dingen uit te proberen. "Laat me met rust....!" Dat zullen je klanten dan ook heel snel doen.
Zij komen namelijk ook voor de uitstraling van je bedrijf en het feit dat zij ook weer energie opdoen door met jou zaken te doen.
De beste investering die je op zo'n moment kunt doen is wellicht niet het aantrekken van extra personeel, maar investeren in persoonlijke ontwikkeling.
Laat door iemand met kennis van zaken eens kijken naar je voedingspatroon, naar eventuele tekorten en durf ook eens naar je emotionele energielek te kijken. Wat is de achterliggende reden van je niet welbevinden?
Als je dat allemaal weer op een rijtje hebt en aangepakt, kun je eindelijk de succesvolle ondernemer worden, die al die tijd al in je zat.


NAET

Allergie-eliminatie

HPU

Chronisch moe

Clienten vertellen

Ervaringen van anderen...

Laboratorium tests

Wat zijn de mogelijkheden?