Praktijk voor natuurlijke genezing Balans Enschede

Overgevoelig voor nieuwe kleding


03-04-2013

Over zweten en ander pashokjes-leed
Heb je er wel eens op gelet hoeveel vrouwen lopen te zweten tijdens het winkelen in een kledingzaak? Het zweet gutst hen vaak letterlijk van het lijf als ze  zich in een pashokje een nieuwe outfit wringen.
Er wordt wat afgemopperd op die krappe omkleedruimtes en er wordt dankbaar gebruikt gemaakt van de deodorantspray, die sommige slimme winkeliers in de pashokjes neerzetten. Algemeen wordt aangenomen dat die zweetpartijen gelinkt zijn aan de warmte en krapte van de pashokken.
De waarheid is echter dat de kleurstoffen en andere synthetische zooi, waaraan de kleding is blootgesteld, voor deze reacties zorgen. Je krijgt het er letterlijk benauwd van! Let er maar eens op, wanneer je een kledingzaak binnenkomt: er hangt een vreemde atmosfeer, waarvan je als vanzelf vaak  meteen al spaans benauwd krijgt . Dat zweten is niets anders dan een strategie van je lijf, die probeert zich op deze manier van de aanslag van chemische stoffen te ontdoen.
Wat kun je daar aan doen?
Natuurlijk is het verstandig om alleen kleding te kopen, die van eerlijke materialen is gemaakt ( en gekleurd). Helaas is dat niet voor ieders portemonnee weggelegd. Was dan in ieder geval de nieuwe kleding eerst, voor dat je gaat pronken met je nieuwe setje.
Mensen, voor wie dit al een chronische problematiek is geworden, kunnen gelukkig d.m.v. NAET-behandelingen van deze overgevoeligheid verlost worden. Ook voor verkoopsters kan dit een goed idee zijn. Zij werken dag in, dag uit, met deze stoffen en kunnen gemakkelijk allergische (verkoudheids) verschijnselen en huidklachten ontwikkelen.


NAET

Allergie-eliminatie

HPU

Chronisch moe

Clienten vertellen

Ervaringen van anderen...

Laboratorium tests

Wat zijn de mogelijkheden?