Praktijk voor natuurlijke genezing Balans Enschede

Fybromyalgie


03-04-2013


Bestaat die "ziekte" eigenlijk wel? Of is het een verzamelnaam voor een aantal onbegrepen symptomen. Het is een feit dat achter het "altijd pijn hebben in je lichaam"  en de zwellingen van het "zachte weefsel", vaak voedselovergevoeligheden ten grondslag liggen. Wanneer je weet welke voeding de boosdoener is en je deze vervolgens vermijdt, blijkt dit vaak een zeer positieve uitwerking te hebben op je welbevinden.

Achter een trigger ligt uiteraard een oorzaak. Die vinden we terug in de darm. Wanneer de goede darmbacteriën niet voldoende aanwezig zijn, kan er een disbalans ontstaan m.b.t. het darmslijmvlies, waardoor dit te doorlaatbaar wordt (leaky gut).
Wanneer je dit aan de patiënt uitvraagt is men hier zich meestal niet van bewust. Elke dag toiletbezoek op een vast tijdstip staat niet garant voor een goede darmflora. Een fecesanalyse geeft dan duidelijkheid, waarna een goede behandeling opgestart kan worden.

Ook mensen met huidklachten, zoals eczeem, of een brandend gevoel op de huid, zijn gebaat bij een uitgebreid ontlastings-onderzoek.


NAET

Allergie-eliminatie

HPU

Chronisch moe

Clienten vertellen

Ervaringen van anderen...

Laboratorium tests

Wat zijn de mogelijkheden?