Praktijk voor natuurlijke genezing Balans Enschede

Nieuwe behandelmethode in onze praktijk


29-08-2013

"Relationship", de therapie van ons aller toekomst!
Dit jaar heb ik, samen met mijn man,  in mijn praktijk een nieuwe test- en behandelmethode ontwikkeld, waarmee je binnen een aantal minuten de onderliggende triggers kunt vinden, die iemand op dit moment emotioneel onderuit halen.
Zo kun je snel zien wat de blokkades zijn die genezing kunnen doen stagneren.
Denk bijvoorbeeld aan een ziekenhuistrauma, het vertrouwen kwijt zijn in eigen kunnen, het gevoel niet altijd begrepen te worden, of de negatieve impact die andere personen op jou hebben/hadden (vader, moeder, ex-partner etc. etc.)

Op zich is dit natuurlijk niet opzienbarend, maar het gaat hierbij om zaken die men vaak ver weggestopt heeft, of afgedaan heeft als zijnde dat hier toch niets meer aan te veranderen valt.

Gelukkig is het nu mogelijk om deze triggers d.m.v. een simpele meridiaanbehandeling te neutraliseren. Ik heb deze nieuwe methode inmiddels uitgebreid getest en ben erg enthousiast over de uitwerking, die dit op de clënten heeft.

Binnenkort wordt deze nieuwe methode ook vrijgegeven voor gebruik door collega-therapeuten. Als er behandelaars zijn die interesse hebben in deze nieuwe test- en behandelwijze, dan kunnen zij zich nu al melden, zodat ze ervan verzekerd zijn om straks als één van de eersten in Nederland met deze test- en behandeltechniek aan de slag te kunnen.NAET

Allergie-eliminatie

HPU

Chronisch moe

Clienten vertellen

Ervaringen van anderen...

Laboratorium tests

Wat zijn de mogelijkheden?