Praktijk voor natuurlijke genezing Balans Enschede

Kosten


Intake consult: € 130,--*
 
NEI-consult: €  80--
Consult tot 1 uur: €  80--
Consult tot ½ uur: €  50,-
 

* Patiënten die alleen voor Dorn-therapie komen (rug- en nekklachten etc.) zijn vrijgesteld van de kosten voor een intake-consult, aan hen wordt alleen de consultprijs (afhankelijk van de behandeltijd) in rekening gebracht! Dorn-behandelingen worden  alleen door  Gerhard Scheffer gedaan.

De NEI-behandelingen worden uitgevoerd door Marianne Schroer, deze consulten komen - anders dan andere consulten - helaas niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar (bij een aanvullende verzekering) en zijn dus voor eigen rekening en worden ook aan haar betaald (niet via onze praktijk).

Afspraken dienen 48 uur van tevoren te worden afgezegd, anders zijn we genoodzaakt de consultkosten in rekening te brengen (ziekte en andere calamiteiten voorbehouden)

Om de adminstratie zo eenvoudig mogelijk te houden is het prettig wanneer u elk consult meteen contant betaalt. Ook is er de mogelijkheid om via pin af te rekenen.

Ankie is als therapeut aangesloten bij de MBOG onder licentiecode tl 529 en bij de RBCZ onder nr. 609021
Als u een aanvullende verzekering hebt afgesloten voor alternatieve geneeswijzen, dan worden de consulten meestal (of deels) vergoed. U kunt op www.mbog.nl nakijken of dit ook voor uw zorgverzekeraar geldt.
De consulten, die door  Gerhard Scheffer worden uitgevoerd, worden in de meeste gevallen ook vergoed wanneer u aanvullend verzekerd bent. Hij is als therapeut aangesloten bij de Stichting C.A.T. level 3, licentienr. 20170927

Vektis AGB-code 90(0)09509 (Ankie Scheffer) | KvK 01104801


Weet u niet zeker of uw verzekering de consulten (deels) vergoedt? Klik dan op de onderstaande link voor meer informatie:  http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/orthomoleculaire-geneeskunde.


Laatste nieuws


lyme kruidentherapie versus antibiotica   Aim

To clarify the impact of the Lyme Plus Protocol (APP Plus, DTC Plus and TBB Plus) on Borrelia burgdorferi that has been cultured in vitro at +37&de...

Lees verder


NAET

Allergie-eliminatie

HPU

Chronisch moe

Clienten vertellen

Ervaringen van anderen...

Laboratorium tests

Wat zijn de mogelijkheden?